meeting - Reisverslag uit Heerjansdam, Nederland van Arita Zelfden - WaarBenJij.nu meeting - Reisverslag uit Heerjansdam, Nederland van Arita Zelfden - WaarBenJij.nu

meeting

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Arita

22 Juni 2009 | Nederland, Heerjansdam

hola,

Zaterdag heb ik de laatste bijeenkomst in Arnhem gehad voor we vertrekken. we zijn nu met z'n negenen, er is een meisje bijgekomen. we hebben op de bijeenkomst onze rugzakken, t-shirts en laatste informatie gekregen. Ook gingen we met z'n alle op de foto met de Argentijnse vlag.
Daar kreeg ik te horen dat we 2x23 kg mogen meenemen inplaats van 1x20 kg. daar was ik erg blij om.
afgelopen week heb ik mijn laatstee inentingen gehad en volgende week heb ik een afspraak voor mijn visum. en het is ook al bijna zo ver over iets meer dan vier weken zit ik in het vliegtuig (richting Londen) en dan na een lange reis zal ik eindelijk in Beunos Aires. En dan naar Rosario waar we de orientatie week hebben met elke dag spaanse les en tours door heel de stad. en dan uiteindelijk zal ik naar mijn gastfamily gaann.
Op de meeting zijn Petra en ik er achter gekomen dat we waarschijnlijk op de zelfde school komen. dat is wel gezellig. ook heeft Ailen me gisteren gemaild over vakken die ik daar eventueel kan volgen. heel anders dan hier bijvoorbeeld psychologie of kunst. Maar dat zie ik dan wel weer.

besos